Yhteisöpäällikkö ja yrittäjä kuntavaaleissa – Kuka on Nita?

21.03.2021

Heippa kaikille!

Täällä ensimmäistä blogikirjoitustaan kirjoittelee 29-vuotissyntymäpäivän aattoiltana nuori nainen, joka on päättänyt ottaa haasteen vastaan ja lähteä ehdolle kuntavaaleihin 2021. Seuraavassa kirjoituksessa tulen kertomaan miksi olen ehdolla – ja miksi juuri kokoomuksen riveissä. Mutta seuraavaksi saatte tutustua minuun! :)

Olen helposti kaikesta innostuvaa tyyppiä, joka ei osaa sanoa ei – toisaalta, tällaiselle mahdollisuudelle olisi ollut jopa hölmöä sanoa ei.

Arkeni kuluu urheiluorganisaatiotyön parissa, sillä työskentelen KooKoo Hockey Oy:llä yhteisöpäällikkönä Suomen seuratuimman sarjan, jääkiekon Liigan parissa. Innostuksen urheilumaailmaan sain toki jo alakouluikäisenä, kun pyysin vanhempiani viemään minut Kouvolan Kouvojen koripallotreeneihin – ja kyllä, sille tielle jäin. Pelasin koripalloa nuoruuteni – ohjasin ja valmensin myös ja tällä on taas ollut merkitystä siinä, miltä alalta olen kouluni valinnut. Olen nimittäin opiskellut sekä liikunnanohjausta eri kurssein, että Yhteisöpedagosiksi ammattikorkeakoulussa. Näiden väliin mahtuu toki monia vuosia ja paljon muitakin koulutuksia ja kursseja – kaikki nämä löydät ansioluettelostani sivulta Nita – Kuka?.

Tulen varmasti myöhemmin kertomaan täällä lisää urheiluelämästä, urheiluorganisaatiotyöstä ja ennen kaikkea kouvolalaisen urheilun kehittämisestä.

KooKoolla työskentelen yhteisöjen kehittämisen parissa, vastaan monista sidosryhmäyhteistöistä, viestinnästä, CRM:stä ja myös osittain markkinoinnista. Työpäivät ovat äärimmäisen monipuolisia ja voin todeta, että olen työssä, jota rakastan yli kaiken. Tällä alalla ei tule vastaan yhtään samanlaista työpäivää ja haasteita riittää, vaikka tällä hetkellä on menossa jo yhdeksäs vuoteni jääkiekon parissa. Olen myös kehittänyt itseäni päivätyön ohella ja viimeisimpänä valmistuin urheilumanageriksi Vierumäen urheiluopistolta marraskuussa 2020. Suurin kiitos tästä mahdollisuudesta – ja mahdollisuudesta kuntavaaliehdokkuudelle kuuluukin työyhteisölleni, joka on aina seissyt tämän mimmin päähänpistojen takana. Kiitos ei edes riitä kertomaan, miten onnellinen tästä yhteisöstä olen!

Päivätyöni lisäksi työskentelen toiminimiyrittäjänä ja viimeisimmät yritysvuodet ovat menneet moottoriurheiluviestinnän parissa. Se on jääkiekon tapaan erittäin mukaansatempaavaa ja työtä, joka ei tunnu edes työltä! Yritykseni tekee myös muita viestintään liittyviä toimia erilaisten asiakkaiden kanssa.

No mutta se siitä työelämästä! Lähimmäisiini kuuluvat äiti Jaana, isä Marko ja koripalloa Vantaalla PuHu Junioreiden miesten edustusjoukkueessa pelaava pikkuveljeni Niki. Perhe on minulle kaikki kaikessa – miestä eikä eläimiä yksin elävän talouteeni ei kuulu, ainakaan toistaiseksi. :D

Vapaa-aikaani (jos sitä on) vietän paljon perheen kanssa, mökillä, kuntosalilla tai muuten liikkuen. Liikunta on hyvää vastapainoa kiireiselle arjelle ja auttaa jaksamaan muuten hektisessä arjessa. Minut löytääkin aamusalilta 2–3 kertaa viikossa.

Työn ulkopuolelle kuuluu myös erilaisia luottamustoimia; olen tänä vuonna Kouvolan myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten MMA:n puheenjohtaja ja kannankin tätä vastuuta suurella luottamuksella. Meillä on MMA:ssa myös huikeita tyyppejä myynnin ja markkinoinnin alalta ja nuorena puheenjohtajana minulla on MMAhtava mahdollisuus kasvaa, oppia ja kehittyä hienojen ammattilaisten ympäröimänä.

Mottoni on: "Sinä teet oman elämäsi, ei ne muut!"

Tässä lyhyesti minusta – yhteyttä saa ottaa sekä sosiaalisen median kanavien että nettisivujen "ota yhteyttä" -lomakkeen kautta. Seuraa somessa: Facebook | Instagram | Twitter

Sydäntä ja järkeä,

Nita